El pilot bagenc Ander Mirambell disputarà avui la cursa més complicada de la temporada al circuit olímpic de Whistler, prop de Vancouver. La cita no és complicada pels temps que s'hi poden fer, sinó per la remodelació del traçat dels últims anys, amb la qual s'ha mirat d'adaptar-lo a les proves de bobsleigh. La primera baixada serà avui a les set de la tarda i Mirambell arrencarà en la posició número 21.

El manresà, a més, explica que "la setmana ha estat molt dura, i més quan veus pilots del teu nivell, amb qui lluites per entrar al Top-20, que ja fa diverses setmanes que són aquí. Per això serà la prova més difícil d'afrontar en aquesta segona part" de la temporada.

Mirambell, que va ser divuitè fa dues competicions a Lake Placid, explica que, tot i la lesió de genoll que arrossega durant tota la temporada, "em trobo bé físicament, malgrat que en els entrenaments he tingut dos ensurts importants, a més dels cops. La principal clau del circuit és deixar córrer el trineu en els trams peraltats, però també sortir segur i treballar el just per no trencar la creació de la velocitat. Aquest és el circuit més difícil per la velocitat final, ja que arribes a 140 quilòmetres per hora".