El pilot manresà Ander Mirambell no es va poder classificar per la baixada definitiva en una nova prova de la Copa del Món, en aquesta ocasió al circuit olímpic de Whistler, prop de Vancouver (Canadà). Mirambell va acabar en la 25a posició, a 2,20 segons del guanyador del primer descens, el letó Martins Dukurs, que, a més, va fer el rècord del circuit. El manresà només va poder superar l'australià Dean Timmings, que va ser l'últim classificat.

Mirambell va començar malament ja des del principi, ja que va fer un temps de 4,84 segons, el 22è millor. Durant la resta del descens inicial no va ser capaç de remuntar per tal de situar-se entre els vint millors, una fita que només va aconseguir fa quinze dies al circuit nord-americà de Lake Placid. En la jornada d'ahir va aturar el cronòmetre en 54,35 segons, molt lluny dels 53,96 del vintè, el rus Alexander Mutovin.

La prova la va guanyar Dukurs mateix, que també s'havia imposat en les cinc cites anteriors de la Copa del Món, en fer un temps de 1:44.31. El seu germà Tomass, que va aturar el cronòmetre en 1:44.59, va ser segon, i el sud-coreà Sungbin Yun va ser tercer amb un registre d'1:45.24.

La propera cita de la Copa del Món serà el divendres 5 de febrer a partir de les 9.30 del matí al circuit de St. Moritz (Suïssa), on Mirambell mirarà de tornar a ser entre els vint millors pilots.