A l'Igualada HC Calaf Grup li va sortir la carambola perfecta i serà a la propera edició de la Copa del Rei que es disputarà a Reus del 25 al 28 de febrer. I precisament va ser l'empat dels reusencs al Vendrell (4-4), sumat a la derrota patida pel Lleida a Can Barça (4-1), el que es va combinar a la perfecció amb la treballada victòria igualadina amb l'Alcoi per 4-2.

Així, com a vuitens classificats, els homes de Ferran López acompanyaran a Barça, Liceo, Vic, Noia, Voltregà, Reus i Caldes a la cita que es disputarà a la capital del Baix Camp. Al pavelló de les Comes els homes de Ferran López van arribar a la mitja part gairebé amb els deures fets gràcies als gols al tram final del juvenil Bars i del capità Ton Baliu (2-0). Només començar la segona meitat el porter Deitg va veure la blava directa i això va fer que en entrar el porter suplent Ferrer els locals haguessin de jugar en inferioritat. Formantjé va aprofitar el cas per fer el 2-1.

Altre cop amb Deitg a la pista, els ànims es va tranquil·litzar però l'Alcoi va saber jugar molt bé les seves armes i altre cop el gironí Formatjé era capaç d'empatar i això complicava de sobremanera la classificació copera dels homes entrenats per Ferran López.