L'Arsenal, el proper rival del Barça a la Lliga de Campions, va perdre de manera dolorosa a casa en el derbi londinenc contra el Chelsea (0-1) i va perdre l'oportunitat d'empatar amb el Leicester al capdavant de la classificació de la lliga anglesa. A més, va veure com el Manchester City l'atrapa en la tercera posició de la classificació, tots dos a tres punts del liderat.

El partit va quedar resolt en cinc minuts. Al 18, Mertesacker va fer caure Diego Costa i va veure la targeta vermella directa. Cinc minuts més tard, el brasiler va aprofitar una centrada d'Ivanovic per anotar l'únic gol del partit.

L'única bona notícia del partit per als gunners va ser la tornada d'Alexis Sánchez, que va reaparèixer de la seva lesió, però ni Campbell, ni Flamini, amb les seves ocasions, no van ser capaços de superar Courtois. A l'altra banda, Cesc va tenir la millor arribada de l'equip de Hiddink.

En l'altre partit que es va disputar ahir, el Swansea, que estrenava entrenador, va derrotar l'Everton per 1-2 a Goodison Park. Una errada de Stones i Howard va provocar un penal tranformat per Sigurdsson. Barry va igualar el partit, però Andre Ayew va fer el gol de la victòria gal·lesa.