El CB Navàs i La Salle Manresa van disputar un derbi molt emocionant en què els locals van mostrar una evident millora de joc però finalment la victòria va anar a parar a mans del conjunt manresà, en part gràcies als 38 punts que va anotar el seu jugador Deix. En un final anivellat, els visitants van saber mantenir el cap més fred i van obtenir una victòria important que els apropa a la zona mitjana-alta de la taula classificatòria.

Després d'uns primers minuts de tempteig per totes dues bandes, els lasal·lians van obtenir sis punts d'avantatge al final del primer quart (18-24). El Navàs, però, amb un treball molt insistent i continu va aconseguir eixugar la diferència visitant. Tot i això el resultat al descans era de 45-51 a favor de La Salle Manresa. Al tercer quart els navassencs van sortir amb molta empenta i al minut 6 del tercer quart van aconseguir empatar.

El partit era molt vibrant, amb alternatives a les dues bandes, però just en aquell moment La Salle Manresa va saber prémer l'accelerador i amb una defensa contundent i un atac precís va saber agafar un avantatge d'11 punts que va saber mantenir fins al final. Als darrers minuts el Navàs va intentar reaccionar però va topar-se amb una Salle molt efectiva.