L'atleta juvenil del CA Igualada Petromiralles Paula Blasco, que forma part de la selecció catalana, va assolir una brillant victòria en la 73a edició del Cros Internacional Juan Muguerza d'Elgoibar (Guipúscoa). També l'Avinent CA Manresa va tenir una atleta al podi, Bethelhem Manzano, tercera classificada entre els atletes nascuts el 2002.

També del club manresà, el berguedà Toni Baños va ocupar una brillant quarta posició en la cursa juvenil, tot i que encara és atleta de primer any en aquesta categoria. La cadet Júlia Dalmau va ser sisena i la manresana Najwa Chouati fou tretzena -tercera entre les corredores estatals??- a la cursa internacional júnior, que va tenir la participació de corredores, a nivell internacional, angleses, italianes i franceses. La seva companya del CAM Berta Estragués fou vintena a la mateixa carrera júnior.