El tenista David Ferrer va certificar el seu pas a quarts de final de l'Obert d'Austràlia, primer Gran Eslam de la temporada que s'està disputant a Melbourne, al guanyar per 6-4, 6-4 i 7-5 el nord-americà John Isner.

A l'últim torn de partits al Hisanse Arena, Ferrer es va imposar al gegant de Greensboro, que medeix 2,08 metres, gràcies a una bona feina amb el revés i a una combativitat ferotge en tots els racons de la pista. Amb tres ruptures, una en cada set, el tenista valencià va aconseguir sentenciar el partit i segellar la seva presència als quarts de final en només tres sets. Amb aquesta victòria, Ferrer continua amb pas ferm, no ha perdut ni un set en tot el torneig. És l'únic tennista espanyol que resisteix.

Semifinalista a Melbourne els anys 2011 i 2013, David Ferrer, que té 33 anys, s'enfrontarà ara al britànic Andy Murray, que va superar en el seu partit a Bernard Tomic per 6-4, 6-4 i 7-6. Els altres tenistes que busquen un lloc a les semifinals són Milos Raonic, Gael Monfils, Roger Federer, Novak Djokovic, Kei Nishikori i Tomas Berdych.