Els centrecampistes Sergio Busquets i Arda Turan van ser les dues absències més destacades de l'entrenament del FC Barcelona, per culpa d'un procés febril. La plantilla blaugrana va tornar a la feina després de guanyar el Màlaga (1-2) dissabte passat i gaudir diumenge d'un dia de descans.

Sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper es van exercitar tots els jugadors disponibles del primer equip, a excepció de Busquets i Arda, que no hi van acudir per malaltia. S'espera que tots dos es reintegrin als entrenaments aquest dimarts.

Luis Enrique espera que puguin entrar a la llista de convocats per a la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, que el conjunt blaugrana disputarà dimecres dia 27, contra l'Athletic Club al Camp Nou.

El conjunt basc, que a la Lliga va guanyar còmodament el seu compromís davant l'Eibar (5-2), arribarà a Barcelona amb l'intenció de remuntar l'eliminatòria. Tot i el resultat advers (1-2), els de Valverde arriben amb un Aduritz en ratxa. El davanter va marcar dos gols i els rumors el col·loquen a la selecció.