Novak Djokovic i Roger Federer s'enfrontaran demà per 45a vegada en una pista de tennis per desempatar la igualada a 22 que es registra ara mateix en els seus duels personals. Tots dos lluitaran per ser a la final de l'Obert d'Austràlia de diumenge.

Djokovic va passar per damunt del japonès Kei Nishikori, a qui va guanyar per 6-3, 6-2 i 6-4, i va superar el mal moment que havia passat a vuitens contra el francès Gilles Simon. Des del primer parcial, resolt en 32 minuts, el serbi va sotmetre el nipó i va reservar forces per a la gran cita de la penúltima ronda. Per la seva banda, Federer també va vèncer en tres sets, en el seu cas, a Tomas Berdych per 7-6, 6-2 i 6-4, i va arribar a una ronda en la que només va fallar la temporada passada en els últims tretze anys. Entre la passada matinada i avui al matí es juguen els altres dos quarts de final, entre David Ferrer i Andy Murray, d'una banda, i Milos Raonic i Gaël Monfils, de l'altra.

Suárez, eliminada

No va tenir tanta sort la canària Carla Suárez, que va ser clarament eliminada del quadre femení per Agnieszka Radwanska, per 6-1 i 6-3. La polonesa s'enfrontarà a semifinals a Serena Williams, que no donà possibilitats a Maria Xaràpova, a qui va vèncer per 6-4 i 6-1. Avui, Kerber-Azarenka i Konta-Zhang. A més, el català Marcel Granollers i l'uruguaià Pablo Cuevas són a les semifinals de dobles, on jugaran contra Daniel Nestor i Radek Stepanek.