Les possibles baixes d'Arda Turan i d'Andrés Iniesta, que ahir no es van poder entrenar perquè tenien febre, afegides a la de Jordi Alba per lesió, seran els principals problemes per a Luis Enrique en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, el tercer partit gai-rebé seguit contra l'Athletic de Bilbao. Una altra dificultat pot ser l'excés de confiança per disposar d'un resultat favorable de l'anada a San Mamés, tenint en compte la proximitat de l'important partit de lliga de dissabte contra l'Atlètic de Madrid.

Iniesta va ser la baixa d'ahir, després que Arda ja no s'hagués pogut entrenar dilluns. La novetat positiva, en canvi, va ser la recuperació de Sergio Busquets, que dilluns s'havia quedat a casa, també per un procés febril, però que sembla que estarà disponible avui. Davant d'aquesta circumstància, l'equip pot dependre de les prestacions d'homes com Rakitic i Sergi Roberto, els dos únics centrecampistes que no han tingut problemes aquesta setmana. A més, torna Neymar, baixa a Màlaga en el partit de lliga per molèsties musculars, i retorna a la Copa Luis Suárez, que ha complert els dos partits de sanció que tenia.

Preocupat pel desgast

En la roda de premsa prèvia al partit d'avui, Luis Enrique, l'entrenador del Barça, va repetir la idea ja apuntada fa dies que "em preocupa que hem jugat molts partits i molts minuts. Malgrat això, veig l'equip molt bé, però m'amoïna el desgast. Lluitar per tots els títols implica desgast". De l'Athletic va dir que "espero trobar-me el mateix equip que en l'anada, amb els mateixos valors i objectius de cada partit i, fins i tot, més perillós pel resultat d'aleshores".