L'equip sènior masculí del Manresa RC es va enfrontar al Barça B al Congost, caient derrotat per 14 a 27, en un partit de la Divisió d'Honor Catalana. El duel va començar amb molta intensitat. Tot i que els manresans no van abaixar el cap, els barcelonins es mostraven més hàbils en el joc a la mà i feien treballar de valent la defensa del Manresa RC. Al final del primer temps es va arribar amb un marcador de 0 a 10.

A la represa, el conjunt manresà va entrar amb més força i ambdós equips jugaven d'una banda a l'altra del camp amb la pilota. El resultat es va situar en 7 a 15 i es gaudia d'un enfrontament disputat. Uns errors defensius van facilitar dues marques visitants i, tot i no rendir-se, el Manresa RC va acabar caient per l'esmentat 14 a 27. Van jugar: C. Vidal, J. Sas, M. Casas, J. Nuñez, M. Pradas, A. Winfield, I. Majós, S. García, H. Chivalier, B. Esquius, R. Cubo, O. Vargas, M. Fernández, O. Matas, M. Iglesias, A. Martí, F. Dorado, T. Taurines, M. Mayoral, L. Romiguier.

El sènior femení va sumar el tercer partit seguit sense perdre imposant-se a l'Hospitalet per 24 a 7, mostrant així una espectacular millora. L'inici va ser molt igualat i la primera part va acabar amb empat a 7. En el segon temps, la motivació manresana va créixer fent notar la seva força a la davantera fins a l'esmentat 24 a 7.

Van jugar, B. Pascual, P. Jorge, L. Ventura, J. Gómez, A. Vima, J. Currius, A. Lang, R. Alegre, O. Marsinyac, J. Perarnau, L. Piguillem, C. Ramos, E. Reverte, E. Pujolar, R. Ibarz, A. Raducan, E. Guisado.