L'escocès Andy Murray va derrotar l'alacantí David Ferrer i el va deixar fora de l'Obert d'Austràlia en els quarts de final, després de derrotar-lo per 6-3, 6-7, 6-2 i 6-3. El seu rival, en la penúltima ronda, demà al matí, serà el canandenc Milos Raonic, que va eliminar el francès Gaël Monfils també en quatre sets, per 6-3, 3-6, 6-3 i 6-4. Aquest matí es juga l'altra semifinal, entre Novak Djokovic i Roger Federer.

Ahir, el partit va estar condicionat per una pluja que va interrompre el partit al final del segon set, que havia guanyat Ferrer. L'escocès va admetre després que "des que s'ha tancat el sostre ha estat més fàcil. M'ha ajudat, sobretot en la restada, però ha estat un partit molt dur". De fet, el resultat va ser lògic, ja que Murray havia guanyat dotze dels divuit partits jugats contra el tennista de Xàbia. En la semifinal contra Raonic, l'escocès va dir que "té un servei molt poderós i juga a un gran nivell".

Kerber i Konta guanyen

Ahir també va quedar configurada la segona semifinal femenina. La jugaran l'alemanya Angelique Kerber, que va derrotar Victoria Azarenka per 6-3 i 7-5, i la britànica Johanna Konta, que va fer el mateix amb Shuai Zhang per 6-4 i 6-1. L'altra semifinal serà Serena Williams-Agnieszka Radwanska.