La Societat Atlètica de Súria (SAS) va brillar amb llum pròpia en el campionat de Catalunya de jujitsu, celebrat el cap de setmana passat al recinte de les Llars Mundet, a Barcelona. L'equip de competició surienc va obtenir resultats destacats en la competició, que a-braçava les categories infantil, cadet, júnior i sènior.

En la modalitat de duo infantil, la parella formada per Xavier Rubinart i Marc Gómez va assolir la primera posició absoluta en una categoria molt disputada. El mateix Marc Gómez, formant parella amb Mireia Soler, va obtenir una meritòria plata en la categoria mixta. En la categoria duo cadet, Marc Bayona i Vlad Sobol van assolir la medalla de plata. En júnior, Aleix López i Toni Rodríguez van guanyar la medalla d'or amb autoritat. També van aconseguir l'or Sheila Domínguez i Toni Rodríguez en duo sènior mixt.

En la modalitat de lluita, la Societat Atlètica de Súria va continuar obtenint resultats brillants. En categoria cadet de -69 kg, Aleix López es va imposar a Robles, i va obtenir la medalla d'or. Vlad Sobol va repetir metall a l'aconseguir l'or a la categoria de -77 kg. En categoria -62 kg, Marc Bayona va estar a punt de donar la sorpresa després de realitzar unes grans eliminatòries, però va caure a la gran final i va assolir la medalla de plata. Finalment, Rubén Cabanillas va imposar la seva tècnica per guanyar a tots els contrincants i proclamant-se, un any més, campió de Catalunya en sènior -69kg.