El Tir Arc Olesa va demostrar el seu potencial en el Campionat de Catalunya en sala i arc adaptat que es va celebrar a la localitat tarragonina de Constantí, el cap de setmana passat, el 23 i 24 de gener, amb més de dos-cents participants.

Les tiradores Adriana Pla, Júlia Galera, Clara Soberbio i Leire Garcia es van proclamar campiones de Catalunya absolutes. També cal destacar les medalles de bronze i les actuacions de J.R. Bastides, J.L. Amador, Ona Rubio, Íria Garcia i Hèctor Garcia, medalla de plata en arc adaptat.

La femenina Adriana Pla és la nova campiona de Catalunya a l'haver guanyat la gran final per 7-1 a la lleidatana M. Pilar Farré. En categoria infantil, Júlia Galera va estar molt centrada i es va imposar a la gran favorita per 6-4. En aleví femení, Clara Soberbio va donar una lliçó de concentració i es va penjar la medalla d'or. En la categoria de les més petites, Leire Garcia va revalidar el campionat de Catalunya amb 267 punts.

Entre els atletes del Tir Arc Olesa que no van aconseguir medalla, cal destacar en infantil a Lucas Marne, que va ser 3r a la fase prèvia amb 531 punts, i a Roc Rubio, que va ser 8è amb 501 punts.

Durant el cap de setmana del Campionat de Catalunya a Constantí també es van lliurar les medalles de la lliga catalana de sala, on els esportistes del Tir Arc Olesa van recollir els fruits de la seva gran temporada amb 11 medalles i set títols de campions absoluts.