El Cadí La Seu ha destrossat a l´Añares Rioja en un partit que s'ha decidit en el primer quart, i que ha servit perquè les locals sumessin l'11è triomf de la temporada, mantenint així la cinquena posició en la classificació.

L´equip visitant ha encadenat la seva 18a derrota del curs, i encara no coneixen la victòria. Les jugadores del Cadí La Seu no s'han confiat i ha sortit amb la intenció de resoldre el partit ben aviat. I així ho han fet, amb un contundent parcial de 38-11 han deixat el matx decidit, amb Romeo i Arrojo com a líders anotadores de l´equip de Joan Carles Pié.

El Cadí ha baixat el seu ritme anotador en els següents períodes, amb rotacions i minuts per totes les jugadores, que han viscut un bany de confiança al Palau Municipal d´Esports. La diferència entre els dos conjunts ha estat abismal, com s'ha vist en la valoració total: 114 de les locals pels 7 de les visitants.