"Pel fet de produir-se incidents greus de públic, s'ha disposat la clausura del terreny de joc un partit". Aquesta ha estat la resolució del comitè de competició de la Federació Catalana de futbol contra el Puig-reig en referència a l'annex de l'acta que va fer el col·legiat vallesà Sergio Corral Delgado del partit que diumenge passat van jugar el conjunt berguedà i el Gimnàstic de Manresa, que va acabar amb empat a dos gols al municipal berguedà. Segons figura a l'annex, el propi Sergio Corral Delgado relata que va ser insultat i escopit, primer, arran del segon gol del Gimnàstic, i agredit a l'accés dels vestidors, després.

Aquesta sanció ha molestat els dirigents del Puig-reig. El seu president Xavi Ribera ha comentat que "això que només el que diu l'àrbitre vagi a missa, no és de rebut. A l'acta es diuen moltes mentides i estem molt indignats. No dic que no hi haguessin insults, potser sí, perquè això és incontrolable, però ningú no va veure cap agressió. Ara bé, l'àrbitre es va quedar uns minuts al centre del camp amb un to desafiant, provocant la gent. Vam trucar els Mossos per la sortida dels vestidors i en el seu informe s'especifica que la situació era tranquil·la. El més curiós del cas és que aquest àrbitre va deixar el cotxe a 600 metres del camp de futbol, quan allà hi tenim una zona ample per aparcar. Potser és que ja venia amb mals pensaments. També cal tenir en compte que, a més a més del tancament del camp, la sanció comporta una multa de 200 euros".

Xavi Ribera ha afegit que "anirem a les instàncies que facin falta per reclamar justícia, tot i que entenem que la nostra versió difícilment serà escoltada. Sinó ens donen la raó, el proper partit a casa el jugarem segurament a Avià, contra la Pirinaica".