El Barça de Xavi Pascual ha trigat una sola setmana a dilapidar l'efecte positiu de la victòria a la pista del Reial Madrid a l'Eurolliga. Com va passar amb el València a la lliga, diumenge, els blaugrana van caure ahir, a casa i a la pròrroga, contra un Laboral Kutxa que va arribar a manar de tretze punts de diferència a la segona meitat i que va estar a punt de perdre quan Abrines i Lawal van decidir deixar de banda la pissarra del seu entrenador i posar-hi voluntat. Lamentablement, la darrera defensa del partit va permetre un triple d'Adams, quan el Barça guanyava per 70-67, i el temps suplementari va tornar a ser maleït.

El Baskonia va dominar amb avantatges curts una primera part en què Pascual va haver de fer servir la parella Lawal-Samuels per compensar la deficient defensa de Doellman i Tomic. Els blaugrana van arribar al descans perdent per dos punts, però al tercer quart es van desconnectar. El Laboral Kutxa, amb Bourousis i Shengelia fent mal a la pintura, va arribar a situar el 38-51 al marcador.

En aquest moment van sorgir Lawal i Abrines. Entre la força d'un i l'encert de l'altre van anar remuntant el partit fins arribar a tenir-lo guanyat a dinou segons, després d'un bàsquet de Ribas. La defensa blaugrana, però, va ser penosa i va permetre dos triples intentats. Adams va anotar el segon, Ribas va fallar el triple posterior i es va arribar a la pròrroga. En aquesta, amb Lawal eliminat i Tomic fallant, el Laboral Kutxa va arribar amb tres punts d'avantatge al final, en què Ribas va fallar el triple que hauria conduït a una altra pròrroga. El Barça queda amb dues victòries i tres derrotes, al revés del seu adversari d'ahir. En la jornada de divendres també: Khimki 111-Zalgiris, 80; Unicaja, 75-Anadolu Efes, 85; Estrella Roja, 80-Lokomotiv, 66 i Panathinaikos, 82-Darussafaka, 79.