El Penya Esplugues Gironella només ha pogut sumar un punt a la seva pista davant el Móstoles, un rival directe a la zona mitjana-baixa de la taula classificatòria que ha aconseguit treure un empat a 2 de Gironella. Les visitants han sortit a la pista amb la intenció de tenir la pilota i pressionar en defensa, i d´aquesta manera s'han avançat en el marcador en el minut 3 gràcies a un gol de Patri Chamorro.

A partir d´aquí les locals s'han fet amb el domini del joc, i només un minut després Estela Cantero ha assolit l´empat. Les catalanes no s'han aturat aquí i han seguit atacant fins que Berta Velasco ha fet el 2-1 en una jugada personal. Però quan faltaven només vint segons per arribar a la mitja part de l´enfrontament la jugadora del Móstoles Immaculada Martín ha empatat gràcies a un greu error defensiu de les locals.

En la segona meitat, les visitants han estat les dominadores dels vuit primers minuts, però les catalanes han fet una gran defensa i han impedit que les seves rivals s´avancessin en el marcador. En els deu darrers minuts del duel la tònica ha canviat i les locals han tingut fins a quatre ocasions clares, i l´última d´elles ha estat quan faltaven trenta segons per finalitzar el matx, però la pilota ha anat al pal i les noies del Penya Esplugues Gironella només s'han pogut endur un punt.