El Sala 5 Martorell i el Manresa FS van disputar el partit ajornat corresponent a la dissetena jornada de la Segona Divisió B.

L'enfrontament va estar marcat per les lesions en el conjunt manresà. I és que Josan ja no va poder actuar, Gordillo va fer-ho uns minuts però sense les condicions físiques necessàries i en el joc van caure Marc Fernández i Lavado. Tot i això, els de Jordi Rozas van donar la cara i van entrar a la segona part amb un 2 a 4 a favor seu (minut 26). A partir d'aquí, però, el local Fouad va donar ales al seu equip davant una defensa manresana massa contemplativa. Amb empat a 4 gols, Adil va aturar un penal rigorós, però en plena celebració el Sala 5 va treure un córner directe i Alejandro, en pròpia porteria, va marcar-lo. Redu va empatar jugant de cinc a un minut pel final, però Marc Areny va tenir temps per fer el gol de la victòria.