Els dos equips de casa nostra al grup 1 de Primera Catalana, el Manresa i l'Avià, han fet incorporacions a les seves respectives plantilles. En el cas dels manresans, han fitxat el veterà davanter Sergio Montero, que ja va jugar amb els manresans la temporada 1997/98 després de sortir del juvenil del Mercantil. Posteriorment, va jugar, entre d'altres, amb el Barberà (2R), Ripollet (1C), Vic (1C), Rubí (1C i 3a), Sabadell (3a i 2a B), Hospitalet (3a), Santboià (3a) i des de la temporada 2010/11 al Terrassa a Tercera Divisió. L'Avià per la seva banda s'ha fet amb els serveis del central Edu Garcia que ve del Sant Ildefons (Primera Catalana), amb passat al Júpiter.

Mataró i Horta, rivals

Aquest diumenge (12 h), el Manresa rep el Mataró amb les baixes de Gerard Bordas per una luxació de clavícula (podria estar un mes de baixa), Rebollo (sancionat), Jhonattan (lesionat) i Enric Vallès, que està sancionat i no tornarà a jugar aquesta temporada amb el Manresa (marxa a Noruega); a més, Lluís Clop és dubte per culpa d'una pubàlgia.

Els mataronins ocupen una delicada catorzena posició, molt propera als equips en descens. Tot i això, l'entrenador del Manresa, Dani Andreu, apunta que "nosaltres no estem per pensar si l'equip és assequible o no, i menys jugant a casa, on ens costa molt treure bons resultats. Tots s'han de respectar i per a nosaltres és una prova de foc perquè després de la derrota a L'Escala no podem fallar si ens volem mantenir a dalt. A més, a partir d'ara ens faltarà l'Enric Vallès que era el jugador que ens donava criteri. En aquest sentit haurem d'inventar alguna alternativa que funcioni".

L'Avià per la seva banda visita demà un dels colíders, l'Horta (12 h). El tècnic dels berguedans, Oliver Ballabriga, ha comentat que "és un partit complicat, està clar, però no tenim res a perdre. Per a nosaltres era important guanyar diumenge passat el Girona B, perquè veníem de dues derrotes, i vam fer un bon partit". L'Avià recupera a Pol Pintó però té les baixes per sanció de Torres i Béjar.