El Sallent visita demà (12 h) un dels clars aspirants a l'ascens a Primera Catalana, el Ripollet. L'equip de Jordi Capellas vol fer bones les dues victòries que porta seguides a casa i intentar sumar el primer triomf com a visitant. Els sallentins, situats ara vuitens a la classificació, aspiren a millorar aquesta posició en una categoria extremadament disputada, ja que, amb 26 punts, el conjunt bagenc es troba a només vuit del primer classificat, el Sant Quirze del Vallès (34). El rival de demà, el Ripollet, és segon amb 33.

A la part baixa d'aquest grup 4 de Segona Catalana, el Gironella tindrà una prova de foc per mantenir la ratxa de sis jornades sense perdre. Els de Jordi Pont visiten aquesta tarda (15.45 h) el Vic Riuprimer, un conjunt que a la primera volta va lluir molt, però que ha perdut gas i ja és sisè a la classificació, encara que a només quatre punts del capdavanter. El Joanenc mirarà també avui (16 h) d'agafar una mica d'aire amb un triomf sobre el Bellavista Milan.

Al grup 3, Fontsanta Fatjó-Odena (avui, 18 h) i San Mauro-Begues (demà, 17 h); i al grup 5, Organyà-Linyola (demà, 12.30 h).