El Montakit Fuenlabrada va aconseguir davant el Retabet.es GBC la seva 10a victòria de la temporada, que l'allunya de la zona baixa i davant un rival directe, dirigit pel belga Jonathan Tabu i amb els punts decisius del croat Marko Popovic, màxim anotador del duel, amb 21 punts.

L'èxit de la classificació per a la Copa del Rei aconseguit a Saragossa no va despistar l'equip de José Ramón Cuspinera, que va saber jugar un partit seriós davant un Gipuzkoa que, tot i ser el cuer de la Lliga Endesa, continua sent un rival directe per a la salvació dels madrilenys, amb Tabu (16 punts, 8 rebots i 7 assistències), Popovic (21 punts i 5 assistències) i el serbi Ivan Paunic (19 punts i 5 rebots) com a estrelles.

Els de Porfirio Fisac -que va tornar a la que va ser casa seva fa quatre temporades- van treballar com lleons i van tenir opcions fins als últims quatre minuts, però els va faltar punteria per apuntalar un bon partit de David Doblas (16 punts), el nord-americà Travis Wear (12 punts i 9 rebots), que es va enfrontar per segona vegada a la vida al seu germà bessó David, i del nord-americà Marcus Landry (15 punts i 11 captures). Quan faltaven 6 minuts pel final, el marcador estava empatat, però els locals es van escapar amb un parcial de 11-2 que va ser definitiu.