L'Avià ha sumat un punt de molt mèrit al Feliu i Codina, el feu d'un dels capdavanters, l'Horta. Després d'un inici favorable a l'Avià, el joc s'ha igualat. Tot i això, ha estat Max Morell qui, al minut 28, ha fet el 0 a 1 després d'una acció magistral de Miki López.

Amb el marcador desfavorable, els locals han pressionat més. A la sortida del segon temps, Kike ha fet l'empat desviant amb el cap un xut llunyà de Barry. (min 49). Amb l'empat, el domini local encara ha crescut més, però curiosament, les millor ocasions han estat visitants.

Al minut 83 Josep Casasayas ha vist la segona targeta groga en considerar l'àrbitre que havia entrat al terreny de joc sense permís, quan el tenia de l'auxiliar de bada. La defensa de l'Avià s'ha multiplicat i al minut 89 no ha estat xiulat un clar penal sobre Miki López quan encarava el porter.