Un cop assegurat l'accés a la Copa del Rei, l'Igualada Calaf Grup va tornar a demostrar el seu gran estat de forma amb una victòria contundent davant d'un rival directe, un Caldes que va ser netament inferior, però que es va mantenir amb possibilitats d'endur-se algun punt fins als últims moments. Els anoiencs, però, van saber tancar un partit dels que se solien escapar fa unes quantes setmanes i mantenen la seva progressió, tant pel que fa al joc, com els resultats.

El Caldes va plantejar un partit a la contra en què va deixar la iniciativa al seu rival, l'IHC ja hauria hagut de marcar algun gol abans d'arribar al descans, però l'actuació del porter Cesc Campor, que es va mostrar molt encertat, li ho va impedir.

Va ser al minut 3 de la segona part que va arribar el primer gol. Va ser Roger Bars, que va premiar la confiança que li té el tècnic, Ferran López, amb una rematada concloent. El jove jugador, que poca gent coneixia abans de les festes de Nadal, ha obert el marcador en els tres darrers partits del seu equip.

Els següents minuts van ser d'incertesa, ja que l'Igualada podia marcar el gol de la sentència, però el Caldes podia empatar i complicar el partit. Va ser un penal favorable a l'Igualada, sis minuts abans de la finalització del duel, que va permetre a Ton Baliu fer el segon gol.

El mateix Baliu va errar una falta directa, un cop el Caldes va arribar a la desena falta, però no va ser cap problema, ja que Met Molas va anotar el tercer gol dos minuts abans de la finalització en una acció espectacular. Abans d'acabar el partit, Ton Baliu es va infiltrar entre la defensa vallesana i va fer el 4-0 definitiu.