La selecció espanyola d'handbol va tornar a quedar a les portes del títol continental, després de perdre ahir amb Alemanya en una final de l'Europeu de Polònia en la qual Espanya no va tenir cap possibilitat.

Els greus problemes ofensius del conjunt espanyol, que només va poder anotar sis gols en la primera part, van condemnar els de Manolo Cadenas, que es va unir a les encaixades en les finals de 1996 davant Rússia, 199 amb Suècia i el 2006 contra França. Una derrota que obligarà Espanya a buscar el seu bitllet olímpic el pròxim mes d'abril en el duríssim preolímpic en què els espanyols s'enfrontaran a Eslovènia, Suècia i Iran.

La final d'ahir quedarà per sempre més associada en la memòria de l'handbol espanyol a la figura del jove porter alemany Andreas Wolff, que, amb gairebé el 50% de parades, va representar millor que ningú la impotència ofensiva que van mostrar els jugadors espanyols.

L'equip espanyol va necessitar sis minuts per anotar el seu primer gol, i això ho van aprofitar els alemanys per agafar un avantatge (6-0) que van saber mantenir fins al final del partit, gràcies als gols de Hafner i Dahmke.