El Manresa i el Mataró van oferir poc joc en un duel molt travat que es va resoldre a favor dels manresans per petits detalls. El migcampisme va presidir una bona part de l'enfrontament.

Al minut 17, German Pereira va rematar amb el cap al segon pal una centrada de Riki, però el porter visitant Pol va aturar la pilota. Era la primera aproximació de perill. Un minut després ho va intentar el jugador del Mataró Sergio, però el seu xut, després d'una bona acció per la banda dreta, va sortir massa creuat. Uns minuts després d'un remat alt de Noah, va arribar l'1 a 0. Va ser marcat pel central Enric Soriano, que va aprofitar el rebuig d'un jugador mataroní que va impedir des de la mateixa ratlla de gol que entrés un remat de Sergi Soler (min 37).

La segona part va ser més moguda, però igualment irregular d'uns i altres. Al minut 47, el visitant Kiku va rematar al pal després del servei d'una falta lateral. Després d'aquesta primera acció del Mataró, el Manresa va gaudir dels seus millors minuts, però sense encert. Ja entrat el segon temps, els mataronins van equilibrar el joc i van disposar d'una altra bona oportunitat amb un remat de cap d'Isma que va tocar el travesser i va anar a fora. No va ser fins al temps de descompte que Sergi Soler va sentenciar des del punt de penal.