El fitxatge de l'entrenador santpedorenc Pep Guardiola pel Manchester City britànic ha sigut un dels temes més comentats d'aquest dilluns a Twitter, tant pel que fa a comentaris i anàlisis seriosos com en comentaris en to de broma. T'hem recollit alguns dels tweets més destacats.

El periodista Ángel Gabilondo especula amb com encaixarà l'estil del tècnic amb la manera de jugar al futbol pròpia dels britànics, dues formes completament antagòniques.

Molts també han destacat que en aquesta nova etapa, Guardiola coincidirà amb un vell conegut seu com és l'exblaugrana Txiki Begiristain.

Un altre dels blancs d'ironia ha sigut la pròpia ciutat de Manchester i el seu llegat musical, així com la passió confessa dels germans Gallagher d'Oasis per l'equip blau.

Precisament, Noel Gallagher també s'ha apuntat a donar la benvinguda al bagenc i ha beneït públicament el fitxatge de l'exentrenador blaugrana.

El perfil oficial de la Champions League ha compartit la notícia recordant els triomfs del santpedorenc amb el Barça a la màxima competició continental:

Altres, com el periodista del diari sensacionalista The Sun Neil Custis, ja especulen amb una possible trobada entre Guardiola i el portuguès Jose Mourinho a Manchester, cadascun a la banqueta d'un dels dos grans equips de la ciutat:

Alguns usuaris fins i tot han fet broma comparant la cara de sorpresa i alegria de Guardiola en un partit al capdavant del Bayern amb la reacció de joia dels seguidors 'citizen' quan han sabut la notícia del fitxatge.

Un perfil no oficial del City dut per seguidors fins i tot ha fet broma amb el fet que l'expectació pel fitxatge ha coincidit amb una caiguda de la pàgina web del club, atribuint-la a l'interès general per la contractació del bagenc.