Tampoc a Ripollet. La primera victòria a domicili es resisteix al Sallent aquesta temporada.

A la primera part, el Sallent va tenir sota control el joc i va impedir als locals la creació de jugades de perill. L'equip de Jordi Capellas buscava accions de contraatac, però també va aconseguir fer perill en el primer temps.

A la represa, un xut afortunat de Barry va superar Putxi al minut 48, un gol que va condicionar força el que quedava d'enfrontament. Tot i això, amb 1 a 0, els sallentins van tenir dues bones ocasions de gol, una primera de Toni Roldán i una altra de Toni Castaño, que podien haver servit per empatar. Però una indecisió entre Pla i el porter Putxi la va aprofitar Mula per aconseguir el que seria el gol de la sentència. Amb el 2 a 0, els sallentins van veure com expulsaven Aitor Lorca i Pla per doble amonestació.