El CB Vilatorrada va fer un partidàs i va superar clarament el CB Gavà, el tercer classificat de la categoria. Els bagencs, molt concentrats durant tot el matx, no van donar cap opció al potent conjunt gavanenc. La victòria es va elaborar fonamentalment al primer i el darrer quarts, on el CB Vilatorrada va mantenir un bon criteri en defensa, tancant el rebot defensiu i amb un atac contundent, en aquest cas sobretot al final.

El Vilatorrada va començar amb força, i trobava bones situacions de tir, però alhora defensava amb ordre. A la fi del primer quart ja guanyava per vuit punts de diferència (21-13). Al segon quart es va mantenir la mateixa dinàmica tot i que el Gavà començava a evidenciar alguns signes de millora. Tot i això, el resultat al descans era de 40-33 favorable als bagencs.

Al tercer quart l'estira i arronsa entre tots equips va mantenir-se, tot i que el lideratge sempre va ser per al conjunt de Sant Joan de Vilatorrada. El triomf local va acabar de certificar-se en un gran darrer quart amb un interessant parcial de 24-12 al seu favor.

Aquesta victòria dóna moral a l'equip de cara al complicat partit de la setmana vinent a casa del Club Natació Sabadell.