El Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació (CIMETIR) i el Futbol Club Barcelona van signar fa pocs dies un acord de col·laboració. El conveni preveu que, anualment, entre dos i quatre professionals del CIMETIR puguin fer pràctiques en un entorn esportiu de prestigui. La vigència de l'acord és de tres anys, amb la posibilitat de prorrogar-lo. Cada professional que faci pràctiques al Barça tindrà assignat un tutor de l'entitat esportiva.

L'objectiu de l'acord és perfeccionar, potenciar, enfortir i millorar les habilitats professionals dels experts que treballen al centre de la Fundació Althaia de Manresa. El document el van signar el director general del FC Barcelona, Ignasi Mestre, i el director general d'Althaia, Manel Jovells.

Aquest conveni amb el club de futbol blaugrana arriba al cap de pocs dies que es fes públic que la Fundació Althaia s'ha fet càrrec dels serveis mèdics de l'ICL Manresa. També, aquest desembre passat, la Generalitat va fer públic que atorgava el màxim nivell dels serveis de medicina de l'esport al CIMETIR, una categoria que només disposen quatre centres a tot Catalunya: Girona, Tarragona, Lleida i el CAR de Sant Cugat.