L'Escacs Catalònia Club ja ha canviat el seu centre social. Des de dissabte, aquesta entitat manresana té lloc oficial a l'Ateneu Les Bases, ja que ha deixat l'espai que havia ocupat als Dipòsits Vells durant els darrers anys.

L'enfrontament amb el Cerdanyola corresponent a la 2a jornada de la Divisió d'Honor (la primera a casa) va servir per estrenar el nou local. El servei d'honor va anar a càrrec del regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, que el va fer en el tauler número u, amb Joan Mellado, de l'Escacs Catalònia Club, i el Gran Mestre israelià Michael Oratowski. L'equip manresà no va poder aconseguir la primera victòria a la màxima competició, ja que va caure contra l'esmentat Cerdanyola per 3 a 7. En aquest enfrontament, van aconseguir la victòria Juli Pérez i David Armengol, mentre que Joan Mellado i Miguel Herreros van fer taules. Segons Mellado, "va ser un duel en què ho vam tenir bé per aconseguir un millor resultat, però algunes partides que es podien decantar a favor nostre al final es van capgirar".

En la tercera jornada d'aquesta Divisió d'Honor, l'Escacs Catalònia Club visitarà dissabte que ve el Montcada, un rival directe en la lluita per la permanència.