El defensa brasiler de l'Atlètic de Madrid Filipe Luis ha estat sancionat amb tres partits pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per la seva entrada al davanter argentí del FC Barcelona Leo Messi en l'últim partit de Lliga, disputat al Camp Nou.

Competició ha castigat l'entrada del lateral brasiler directa al genoll de Messi al límit del descans amb tres partits de sanció "per l'especial gravetat de l'acció", segons apunta la resolució basada en l'article 123.1 del Codi Disciplinari de la RFEF. L'Atlètic ha anunciat que recorrerà.

Tampoc podran jugar el pròxim partit de l'Atlètic de Madrid davant l'Eibar al Vicente Calderón el central Diego Godín, que va ser l'altre expulsat contra el FC Barcelona per rebre doble amonestació, ni el lateral Juanfran, que va veure una cartolina, la cinquena seguida.

Els altres sancionats per doble amonestació en la passada jornada són Cala, del Getafe, i Orellana, del Celta, que a més ha rebut una sanció addicional de dos partits per protestar a l'àrbitre per la seva expulsió.

Quant als jugadors que es perdran la proper jornada pel cicle de grogues són De Marcos (Athletic Club), Cejudo (Real Betis), Hugo Mallo (Celta de Vigo) i Albentosa (Màlaga).