El Barça visita avui el Ciutat de València, camp del cuer, en un duel tan desigual com reflecteix la classificació i marcat pel temor del Llevant a patir una nova exhibició de gols per part del líder de Primera Divisió, que desitja igualar els 28 partits invictes de l'era Pep Guardiola. Després de golejar el València (7-0), amb una gran exhibició ofensiva, en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei, el Barça reprèn el pols a la Lliga visitant el Llevant i amb un nou repte a l'horitzó: igualar els 28 partits que l'equip de l'entrenador de Santpedor es va mantenir invicte la temporada 2010-11.

En el seu partit número 100 a la banqueta blaugrana, Luis Enrique traurà el seu onze de gala davant el conjunt llevantí. Ja tindrà temps de rotar els seus homes a Mestalla la setmana que ve, on la tornada de la semifinal copera s'ha convertit en un mer tràmit per als catalans. Així, l'asturià tornarà a alinear el seu trident atacant davant el Llevant (Messi, Neymar i Suárez), en un onze que recuperarà Bravo a la porteria, Alves al lateral dret, Mascherano com a parella de Piqué en l'eix de la defensa i Rakitic a la medul·lar.

Tot i l'aparent desigualtat del partit, el Barça no es fia d'un rival que, malgrat les seves enormes limitacions, ha encadenat dues victòries seguides a casa.

El Llevant arriba a aquest partit, curiosament, en el seu millor moment de la temporada com a local. Ha guanyat els dos últims partits jugats en el Ciutat de València, contra el Rayo Vallecano (2-1) i Las Palmas (3-2), malgrat que aquests resultats no li han permès abandonar l'últim lloc de la classificació. L'entrenador del Llevant, Joan Francesc Ferrer Rubi, té les baixes per lesió de Juanfran García, Víctor Casadesús, José Mari, Pedro López i Rubén García, i va decidir convocar els vint jugadors disponibles, per la qual cosa aquest diumenge haurà de descartar dos jugadors per formalitzar la convocatòria.