El Leicester va propinar un cop d'autoritat a la Premier, després de golejar el Manchester City (1-3) a l'Etihad Stadium i consolidar la seva condició de líder. El conjunt de Claudio Ranieri va oferir una llicó al conjunt local de Manuel Pellegrini, principal candidat a desplaçar del liderat l'equip revelació del curs. El City, però, queda ara a sis punts del Leicester, erigit insospitadament en candidat al títol.

Les expectatives del City es van tòrcer en els primers minuts, quan Robert Huth va rematar una falta lateral sacada per Riyad Mahrez. Els visitants van aconseguir aguan-tar aquest marcador fins a la represa, quan la seva estrella, Mahrez, va fer el segon amb un espectacular gol al contraatac. Sense capacitat de reacció, el City va veure com li queia el tercer en un córner, ara sacat per Fuchs i rematat de nou per Huth. Amb tot decidit, el Kun Agüero va fer el gol de l'honor en fora de joc.

La derrota del City també la va aprofitar el Tottenham, que va escalar fins a la segona posició després de derrotar el Watford (1-0) amb un gol de Trippier. No li van tan bé les coses al Liverpool, que es va deixar remuntar dos gols a Anfield i va acabar empatant amb el Sunderland (2-2). Avui és el torn de l'Arsenal, que visita el Bournemouth amb la intenció de seguir vius en la lluita pel títol, i del Chelsea i el Manchester United, que s'enfroten a Stamford Bridge.