El Manresa FS va complir els pronòstics i va sumar els tres punts contra un Esplugues que va demostrar per què és el darrer classificat de la categoria. En un matx sense gaire ritme, els bagencs no van mostrar el seu millor nivell, tot i que la victòria en cap moment no va perillar.

Els primers minuts van tenir certa intensitat i els homes de Jordi Rozas haurien pogut deixar el matx vist per a sentència amb tres xuts als pals, però a partir del minut 10 el partit va baixar de revolucions i ja no es va tornar a recuperar. Asís aprofitava dues ràpides accions per deixar el 2-0 abans del descans. A la segona meitat el joc d'ambdós equips va continuar sent bastant fluix. Cap dels dos no era capaç d'arribar amb cert perill a la porteria rival. Tot i això, Asís marcava el seu tercer gol de la tarda i deixava l'enfrontament gai-rebé sentenciat al minut 29.

A partir de llavors el conjunt del Baix Llobregat va decidir jugar amb porter-jugador en busca de la remuntada, però no va donar cap fruit ja que pràcticament no va crear cap perill a la porteria manresana. Només van ser capaços de retallar les diferències quan ja era massa tard, al minut 38, i el Manresa tampoc no va donar gairea opció a la sorpresa ja que va sentenciar amb dos gols al darrer minut, de Redu i Lavado.

La nota negativa del matx va ser la lesió a la primera meitat del porter Cirera. Gordillo tampoc no va poder actuar i s'espera que pugui estar disponible per al transcendental partit de diumenge vinent a casa contra el Playas de Castelló.