La selecció catalana sub-17 femenina, entrenada per la baganesa Clàudia Pons i amb la jugadora de Sant Vicenç de Castellet Laia Beltran a les seves files, va perdre per 3 a 1 la final del Campionat d'Espanya autonòmic davant la selecció de Galícia a Parla (Madrid). Les catalanes, subcampiones, van obtenir el premi al Joc Net.

Galícia es va avançar en el marcador amb un gol molt al minut 2, obra de Rosalia Muiño. Les jugadores catalanes havien pagat els nervis inicials però ràpidament van reaccionar i a la següent jugada del primer gol gallec van disposar d'una gran ocasió que no es va materialitzar per la gran aturada de la portera rival.

Ambdues seleccions jugaven amb molta intensitat però sense control. Les catalanes van tenir un gran nombre d'ocasions per empatar, però no s'acabaven materialitzant. Amb el marcador a favor, la selecció gallega va començar a pressionar i en la sortida d'un córner0 Marta López eixamplava les distàncies en el marcador al minut 14. En el segon temps, Catalunya va sortir disposada a capgirar el marcador, però la defensa de les gallegues i la bona actuació en la porteria ho impedien. Mentre les oportunitats catalanes es resistien, les gallegues marcaven el tercer gol al minut 5 de la represa, de nou obra de Marta López. Pocs minuts després, era Anna Escribano qui aconseguia batre la porteria gallega. Malgrat la voluntat de les catalanes, la pilota no volia entrar. Les de Clàudia Pons no van deixar de lluitar fins als darrers minuts del partit però finalment es van haver de conformar amb el subcampionat d'Espanya.