El Catalana Occident Manresa cadet va caure a la complicada pista de l'Hospitalet per un resultat final de 49-37, en un partit marcat per les defenses i el poc encert en el llançament exterior.

Els jugadors locals van dominar en el marcador des de l'inici, tot i que no es van poder escapar en el marcador (13-11 al final del primer quart). En el segon període la tònica no va variar gaire, i els nois de l'Hospitalet van anotar diversos triples que els manresans van saber contrarestar amb encert des del tir lliure.

A la mitja part de l'enfrontament el marcador reflectia un resultat de 26-23. En el tercer quart els jugadors bagencs van aconseguir posar-se davant en l'electrònic, però en els darrers cinc minuts del matx es van col·lapsar completament i el conjunt local ho va aprofitar per escapar-se i sentenciar el duel gràcies als tirs lliures.