El Girona i el Nàstic van empatar a Montilivi (1-1) en un duel marcat per l'expulsió de Lekic en el minut 20, que va obligar els locals a anar a remolc durant tot el partit. Però tot i jugar amb un home menys durant més d'una hora, el Girona va aconseguir igualar el gol encaixat en el minut 29, obra de Naranjo, amb un gol de Mata de penal, quan faltaven poc més de 10 minuts per al final.

Els dos equips, en línia ascendent en les últimes jornades, van sortir al terreny de joc amb ganes de tenir el control del partit, però cap va aconseguir dominar fins que Lekic va veure la segona targeta groga al minut 20.

Toquero guia el líder

L'Alabès va aconseguir un treballat i sofert triomf davant el Llagostera (1-0), amb un gol de Toquero, que el va assentar i fer fort al capdavant de la Lliga Adelante després de les ensopegades dels seus perseguidors. El vuitè gol de Toquero, al punt de l'hora de joc, va desencallar un partit en el qual el Llagostera no va donar la sensació d'haver sumat només un punt en els seus desplaçaments.