El Reial Madrid es manté viu en la lluita per la lliga després de guanyar ahir a l'Estadio Nuevo Los Cármenes davant un Granada que durant molts minuts va lluitar de tu a tu contra l'equip blanc, però que va topar amb un golàs del croat Luka Modric en el minut 46 per salvar els seus.

Abans, el francès Karim Benzema, que porta sis jornades consecutives marcant, havia avançat els visitants a la mitja hora de joc en l'únic xut a porteria dels dos equips en la primera part, i el marroquí Youssef El Arabi va firmar l'empat a l'hora de joc.

El Madrid, que va formar amb el mateix onze inicial que en l'anterior jornada contra l'Espanyol, no es va trobar còmode en els primers minuts davant un rival que va sortir a pressionar a dalt i que va moure bé la pilota quan la va recuperar. Amb el pas dels minuts, el conjunt visitant va acaparar cada cop més la pilota i a la mitja hora de joc Dani Carvajal va filtrar una passada perfecta que va acabar en una assistència a Benzema que, a pler i lliure de marca, va fer el 0-1. Amb el gol va baixar el ritme de joc del partit.

Doble ensurt blanc

A la represa els visitants van sortir més actius, i al quart d'hora de joc El Arabi va aprofitar una assistència de Rochina per superar Keylor Navas i igualar el marcador. El davanter marroquí en va fer un altre que Gil Manzano va anul·lar per fora de joc, i al final Modric va aparèixer per salvar el seu equip amb un potent xut de fora l'àrea a cinc minuts del final.

El València toca fons

En un duel entre equips necessitats, el Betis va superar el València (1-0) gràcies a un gol de Rubén Castro i va empatar amb els valencians a la classificació. Els de Gary Nevill encadenen 12 jornades sense guanyar a la lliga i estan a només 4 punts del descens. En l'altre duel de la jornada el Celta i el Sevilla van empatar a Balaídos (1-1), en un matx en el qual els visitants van quedar amb 10 al minut 25 per l'expulsió de Fazio. Carriço va avançar els sevillans, però Beauvue va igualar pels locals.