JOVIAT/BARÇA CBS

?JOVIAT. Subirana 5, Tarragó 4, Clotet 4, Soler, Vila 9, S. Beltran 4, Puiggròs 5, Martí, N. Beltran 16, Córdoba, Sánchez 3?ÀRBITRES:Gotsens i Baena ?PARCIALS:13-7, 18-18, 40-40, 50-55

La Joviat va caure a la seva pista davant el Barça CBS, que es va imposar per un resultat de 50-55. Les manresanes van iniciar bé el partit, i gràcies a una bona feina en defensa van aconseguir acabar el primer quart sis punts per sobre (13-7). En el segon període les coses van canviar i les visitants van fer alternatives defensives que van fer cometre molts errors a les bagenques. D'aquesta manera es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb empat a 18.

En la segona meitat ambdós equips es van mostrar molt encertats de cara a cistella, però cap d'ells va aconseguir escapar-se en el marcador. Al final del tercer quart hi havia un empat a 40 que va fer que el matx s'hagués de decidir en els darrers deu minuts. En aquests, les locals van començar amb un parcial de 6-0, però les visitants van reaccionar i van guanyar en un final a cara o creu.