L'HOSPITALET/PETRO PINTÓ ASFE

?L'HOSPITALET. Burgos 10, Becerra, Terera 10, Salinas 1, López 6 -cinc inicial- Prado 5, Pérez 2, Carrasco 6, Pardo, Baltero 14, Perdiguer 11, Prat ?PETRO PINTÓ aSFE. Cunill 8, Ambròs 2, Orive 7, Colldeforn 4, Gener 20 -cinc inicial- Gotsens, Jorba 1, Ledesma, Guix 4, Santesmases, Puigbò ?ÀRBITRES:Lázaro i Rodríguez ?pARCIALS:14-9, 37-23, 49-34, 65-46

El Petro Pintó Asfe no va tenir gaires possibilitats de victòria a la complicada pista de l'Hospitalet i va caure per un clar 65-46. El conjunt local, que disposava d'un seguit de jugadores molt físiques, va dominar ja des del principi del duel, tot i que en el primer quart les fruitosenques van poder competir (14-9 al final). En el segon període les locals van demostrar la seva superioritat i es van escapar en el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia un resultat contundent de 37-23.

En la segona meitat les noies de Sant Fruitós de Bages van provar d'acostar-se en el marcador, però les jugadores de l'Hospitalet es van mostrar molt sòlides i van saber mantenir l'avantatge al final del tercer quart (49-34). En els darrers deu minuts de partit la tònica va ser pràcticament la mateixa i l'equip local es va endur sense gaires problemes una victòria important per als seus interessos.