El base serbi Milos Milisavljevic pot haver dit adéu a la temporada després d'haver disputat quatre partits amb l'ICL Manresa. De fet, tres i un minut, el que va trigar ahir a revinclar-se tot sol el turmell, quan anava a pressionar Albert Oliver després d'un tir lliure anotat per Musli. Tot i que el club encara no ha fet cap comunicat oficial, i ahir a la nit es va remetre a les paraules del tècnic, Ibon Navarro, a la roda de premsa, quan va dir que "fa molt mala cara", va transcendir que Milisavljevic té un trencament al peroné de la cama dreta, amb la qual cosa el període de recuperació serà llarg.

De fet, tot el públic se'n va adonar quan va caure a terra. Va quedar immòbil i va fer un gest a la banqueta dient que s'havia trencat. El Gran Canària va fer l'atac amb el rival a terra i els àrbitres només van aturar el joc quan va recuperar la pilota l'ICL. De seguida va ser retirat de la pista i, aprofitant un temps molt, al vestidor acompanyat del doctor que té aquesta temporada el club, l'italià Pier Luigi di Felice.

Al descans, Milisavljevic va ser traslladat en ambulància a l'hospital per tal de fer-li les primeres exploracions. Curiosament, el partit va començar més tard a la represa perquè no es pot jugar sense que hi hagi un vehicle hospitalari a punt, i el que hi havia al Congost, en aquell moment, estava ocupat. El partit també havia començat uns minuts tard per culpa de problemes informàtics a la taula d'anotadors.

Possibles moviments

La lesió de Milisavljevic crea un dubte al Bàsquet Manresa. El jugador havia firmat fins a final de temporada, però podia ser tallat després del primer mes, que és just el moment en què s'ha lesionat. Ara, l'ICL pot fer un nou fitxatge per suplir aquesta baixa o confiar de nou en Jermaine Thomas, que, a més, encara es recupera d'una lesió a l'esquena, i que havia estat baixa per al partit d'ahir ja que havien inscrit Montañez al seu lloc.