NOU BÀSQUET OLESA/REUS

?NOU BÀSQUET OLESA. Martínez 7, Monleón, Polo 16, Xairó 13, López 2 -cinc inicial- Benages, Checa 6, Afonso 10, Montserrat ?REUS DEPORTIU. Guardia, Carreras, Herrera, Moreno, Ivorra, Juanpere, Algar, Altarejos, Fuertes ?ÀRBITRES:Solís i Peralta ?pARCIALS:7-26, 27-35, 48-57, 57-64

El Nou Bàsquet Olesa va caure derrotat a la seva pista davant el Reus Deportiu, un rival de la zona baixa de la classificació, que es va imposar per 57-64. Amb aquesta desfeta les olesanes se situen en la catorzena posició, amb un balanç de sis victòries i onze derrotes.

En el primer quart les jugadores visitants van sortir molt més concentrades que les olesanes i van aconseguir agafar un avantatge contundent de 19 punts al final del període (7-26). En el segon quart les locals es van posar les piles i van reaccionar per tal de retallar diferències. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de diferència a favor de les reusenques (27-35).

En la segona meitat les noies d'Olesa de Montserrat van intentar capgirar el marcador, però les visitants es van mantenir molt sòlides i van saber aguantar, i fins i tot ampliar, la renda al final del tercer quart (48-57). En els darrers deu minuts de partit la tònica no va ser gaire diferent: les locals ho van intentar, però el mal primer quart va ser una llosa massa gran i el Reus Deportiu va aguantar i es va endur una important victòria.

En la propera jornada de competició, les jugadores del Nou Bàsquet Olesa visitaran la pista del Balaguer, que té un triomf més que les olesanes i està situat a la zona mitjana de la taula classificatòria. El duel es posarà en marxa dissabte vinent a partir de dos quarts de set de la tarda.