La Salle Manresa va obtenir una treballada victòria a la complicada pista del Gavà en un matx que, tal com indica el resultat final, va ser més defensiu que no pas ofensiu. Fins a aquesta jornada els del Baix Llobregat només havien perdut un partit al seu feu.

En línies generals el joc de tots dos equips va ser bastant fluix però dins d'aquesta dinàmica els manresans en van saber treure profit. Les errades van dominar per sobre dels encerts. De fet, la primera cistella en joc no va arribar fins al minut 5 (1-4). Malgrat aquest inici farcit de dubtes, La Salle continuava manant en el marcador tot i que no acabava de trencar el matx errant diverses situacions clares de cistella sota el taulell de l'equip local. El marcador era igualat, tal com indica el parcial de 25-26 amb què es va arribar al descans.

A la represa les tornes no van canviar gaire i a més s'hi va afegir la mala actuació arbitral en forma de quatre tècniques xiulades a tots dos equips. Això va provocar que el partit perdés ritme però els manresans van saber mantenir la diferència (33-40) al final del tercer quart. Al tram decisiu els de Joel Romeu van saber mantenir bé els escomeses locals per acabar d'assegurar la victòria.