El CN Castellet va iniciar diumenge els actes de celebració del seu 50è aniversari amb una posada en escena institucional celebrada a l'auditori de la biblioteca de Sant Vicenç.

El tret de sortida de les celebracions de l'entitat va omplir de gom a gom l'auditori, amb unes 250 persones. Hi van assistir diferents personalitats del món de la natació catalana. Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació, Josep Ribera, representant al Bages de la FCN, i Anna Garcia, delegada del comitè d'àrbitres. També hi va ser l'alcalde, Joan Torres, tots els regidors, la pubilla de Catalunya i una representació del teixit associatiu de la vila.

L'inici de l'acte el van protagonitzar els grans actius del club, els socis fundadors de l'entitat, els expresidents i els exentrenadors que han treballat pel CN Castellet des del moment de la seva fundació, el 3 de febrer de l'any 1966. Tots van rebre un obsequi per recompensar la seva dedicació. Seguidament, es va veure un vídeo de felicitacions de diferents personalitats esportives i de gent de la població. L'acte va continuar amb la presentació del nou logo i del nou himne de l'entitat, que commemoren de forma especial el 50è aniversari. L'inici de les celebracions es va tancar amb diversos parlaments i un petit piscolabis acompanyant diverses exposicions històriques sobre el club.

Un calendari ple d'activitats

El CN Castellet té previst fer diverses xerrades de coaching adreçades a pares i nens del club. També, donar un caire especial de festivitat a les activitats que ja organitzen cada any com les 12 hores, els cursets o la triatló.

La idea del CN és organitzar per primera vegada un torneig de natació a l'hivern. D'aquesta manera s'intentarà pressionar i fer força per aconseguir la desitjada piscina coberta. Els actes del 50è aniversari conclouran amb una gran trobada de nedadors i un sopar final de temporada.