La formació sènior de l'Avinent CA Manresa es va proclamar amb autoritat campiona de Catalunya de cros curt per a clubs a Vidreres (Girona). Sobre un recorregut enfangat de 4.120 metres, l'actuació de les corredores manresanes va estar excel·lent, amb dues presències en el podi individual, a càrrec de la joanenca Meritxell Soler en el segon esglaó, i la barcelonina Aniria Mata en el tercer. Van completar l'actuació Alba Gallardo, sisena, Ester Guerrero, dotzena i Lorena Cubillas, dinovena.

Per clubs, l'Avinent CA Manresa es va endur el títol català amb 23 punts -va reconquerir el títol que es va aconseguir el 2006. El Lleida UA va ser segon amb 53 punts, i va completar el podi l'AA Catalunya amb 58 punts. El cap de setmana que ve es disputarà a Girona el Campionat de Catalunya de Cros Llarg, on aquesta mateixa formació manresana lluitarà per aconseguir de nou una posició de privilegi a la classificació.

La competició també va tenir la presència d'una representació del JAB de Berga. L'equip sènior femení va ser sisè amb Ester Reguant (20a), Vanesa Chirveches (23a), Cristina Liria (24a) i Núria Cascante (26a). Els nois, amb baixes de darrera hora, van quedar desens amb Josep Arnal (11è), Guillem Fernández (49è), Pol Raich (60è) i José Izquierdo (71è). L'equip femení del JAB haurà d'esperar la repesca per entrar al campionat d'Espanya de Madrid.

Javier Martínez (Avinent CA Manresa) va ser segon veterà, i va tancar tercer el circuit gironí.