Els dos nedadors del CN Minorisa Izan Cubillas i Guillem Lázaro han afegit un títol més al seu palmarès. Tots dos es van proclamar campions d'Espanya per autonomies en el certamen que es va disputar a Oviedo. Tots dos van formar part de les seleccions júnior i infantil. Catalunya va ser primera, amb un total de 354 punts, davant de l'equip representatiu de la Comunitat de Madrid, que en va acumular 313, i d'Andalusia, que va completar el podi a la capital asturiana amb un total de 269 punts, lluny dels primers.

Així, Cubillas va ser un dels competidors que van donar més punts a la selecció catalana, ja que va obtenir la victòria en tres curses. En els 100 metres esquena va completar el recorregut en un temps de 59.11; en els 200 metres esquena també va vèncer, amb un temps de 2.04.96; finalment, en els 200 metres estils individuals, el registre va ser de 2.10.71. En tots tres casos, el nedador manresà va aconseguir la seva millor marca personal.

Per la seva banda, Guillem Lázaro va ser segon en els 200 metres papallona amb un temps de 2.09.08. Li van sobrar 13 centèsimes per fer millor marca personal.