Amb organització del CA Igualada Petromiralles, es va dur a terme diumenge la 32 edició de la Cursa de l'Amistat, una prova no competitiva amb un recorregut de 28 km entre la capital de l'Anoia i el monestir de Montserrat. Les inclemències meteorològiques, amb aiguaneu inclosa, van fer considerablement més dura aquesta edició de la cursa, corrent, a peu o en bicicleta.

El primer corredor a arribar al monestir va ser Francesc Llamas, que va invertir en el recorregut,un temps de 2h 18'. Com és habitual també un altre grup de persones van fer el camí a peu. A aquest grup se'ls va afegir a Can Maçana un nombrós grup de components de l'escola del CAI, acompanyats de familiars i amics, que van fer el recorregut final. La matinal va acabar amb una recepció del pare prior del monestir, Ignasi Fossas.