El jove anoienc Bernat Jaume va finalitzar en segona posició la prova que donava el tret de sortida a la temporada 2016 d'esquaix, l'Open CN Barcelona. Bernat Jaume va tenir l'avantatge de quedar exempt de la primera ronda. En la segona es va desfer de l'anglès resident a Blanes Richard Williams. Ja en la ronda de semifinals, va derrotar Edmon López, número 133 del rànquing PSA, per tres sets a zero sense gaires dificultats. En la final, va dur a terme una molt bona actuació, però va haver de cedir davant del sabadellenc Iker Pajares, número 119 del rànquing PSA, per un tempteig d'11-6, 11-7, 4-11, 5-11 i 11-8. El partit va tenir una hora i mitja de punts espectaculars, en la qual Jaume va plantar cara i fins i tot va arribar a remuntar dos sets en contra, però al final va haver de cedir.

Paral·lelament, també hi va haver participació en el quadre de tercera categoria amb Sergio Rivero i Carles Sánchez. El primer va caure a vuitens amb la campiona de Catalunya, Marta Latorre, per 3-0, i el segon va ser derrotat també a vuitens per Pau Díaz, del CN Sant Andreu.

Derrota del Ràdio Sala

Per la seva banda, l'equip Ràdio Sala-Plastnet de tercera va caure 3-1 a Bellaterra davant el SAF UAB. Tots els partits es van resoldre per tres sets a un. Nacho Fajardo va caure contra l'experimentat Jesús Castán; els anoiencs van igualar gràcies a la victòria de Carles Sánchez davant de David Corbalán, però els vallesans van desfer l'empat amb dues victòries de Josep Manzano contra Ton Colom i amb la posterior de Jordi Gómez contra Sergi Rivero. Els igualadins hauran de remuntar el vol per disputar els play-off.