El Barça Lassa manté vives les possibilitats d'entrar als quarts de final de l'Eurolliga però haurà de millorar bastant el seu rendiment si ho vol aconseguir. Amb 31 punts rebuts a l'últim quart i un rendiment novament irregular és complicat competir en el grup de la mort. Ahir, un Zalgiris amb baixes va dificultar molt el joc de l'equip de Xavi Pascual.

Els locals van sortir amb Samuels de titular en el lloc de Tomic i amb la intenció de buscar-lo a la zona, però la nul·la defensa blaugrana va provocar que l'altre pivot, Vougioukas, anotés vuit dels dotze primers punts del seu equip i situés un preocupant 4-12. Els punts de Navarro, cinc de gairebé se- guits, i l'augment de l'activitat defensiva blaugrana, acompanyada de les primeres errades lituanes, va ajudar a la remuntada. Un triple de Doellman, en el seu primer tir, va marcar el 16-19 de la primera part, en què els tirs lliures errats penalitzaven els catalans.

A la represa, Pascual va apostar per un equip guerriller en defensa, amb Ribas, Abrines, Oleson i Vezenkov a la pista i el Zalgiris va començar a veure fosca la cistella. Un robatori de pilota del búlgar va propiciar que els locals s'avancessin (25-23). El Barça jugava millor i un triple de Satoransky va posar la màxima diferència (36-26), reduïda per un triple de Vecgavars abans del descans.

A la represa, el Barça va defensar bé en el tercer quart i va aconseguir eixamplar la diferència fins als 14 punts (65-51), que serien quinze a l'últim (77-62). Però una actitud contemplativa en defensa va fer que els lituans estrenyessin el marge als sis punts, amb triples alliberats de Lekavicius i Ulanovas. Els tirs lliures anotats sense errada per Pau Ribas van evitar que hi hagués un daltabaix.